Zelfstandig thuis-verpleegkundige in bijberoep?
Dat kan!

Wij willen jou als zelfstandig verpleegkundige in bijberoep ontzorgen zodat jij je 100% kan focussen op kwalitatieve patiëntenzorg. Weg met de administratieve rompslomp, de onzekerheid over jouw vrije dag en het zoeken naar structurele samenwerkingen met doorverwijzers.

Jij bepaalt zelf hoeveel dagen per maand je wilt werken en wij maken voor jou een roulement op maat.

Onze Voordelen

Onze Zorg werkt systematisch en georganiseerd.

Onze planning wordt maanden op voorhand opgemaakt en wij hebben een uniek wachtsysteem waardoor je bij ziekte garantie hebt dat jouw patiënten verzorgd worden door een collega.

Wie zijn wij?​

Onze Zorg is een dynamisch en gemotiveerd team van zelfstandig verpleegkundigen en zorgkundigen. Onze teamleden typeren zich als warme, ambitieuze mensen die net dat tikkeltje meer willen: kwalitatieve patiëntenzorg én een kwalitatief persoonlijk leven.

Je komt terecht in een team waar iedereen zich thuis voelt. We houden eraan om elkaar tweewekelijks te zien en regelmatig wordt een leuke afterwork georganiseerd.

Jouw administratie, onze zorg​

De administratieve medewerkers van Onze Zorg vormen een gestructureerde backoffice die het volledige administratieve pakket handhaven. Voorschriften, bewijsstukken, facturatie … alles gebeurt door één centraal orgaan waardoor jij – met uitzondering van het zorgdossier – geen extra administratieve taken meer hebt

Na jouw zorgronde geef je makkelijk de overdracht in via ons uniek online platform waarna je geniet van de rest van je dag!

Zekerheid

Onze Zorg heeft doorheen de jaren ingezet op sterke partnerships. Dit zorgt ervoor dat wij een gegarandeerdeerde en sterke patiëntenflow hebben gecreëerd waardoor onze zorgrondes stabiel en transparant zijn samengesteld.

Meer nog: onze doorstroming groeit in alle regio’s.

Onze Zorg is pionier in hybride thuisverpleging. Samen met onze vaste partner I-mens zijn we ervan overtuigd dat een structurele en exclusieve samenwerking tussen 2 diensten thuisverpleging, ongeacht het sociaal statuut, de oplossing is om op een ethisch verantwoorde manier zorgondernemerschap en zorggarantie te doen matchen met een kwaliteitsvolle, efficiënte zorg op maat voor de patiënt.

Join our team!

Benieuwd naar jouw ideale werkplek binnen de thuisverpleging? Wij zijn voortdurend op zoek naar zelfstandig verpleegkundigen die ons een aantal dagen per maand willen komen versterken. Dit kan reeds vanaf 1 dag per maand!

Wij zorgen voor een heldere planning met een interessante financiële compensatie en daarmee ook voor een perfecte work-life balance.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Zin om carrière te maken als zelfstandig thuisverpleegkundige in bijberoep?

We vertellen je graag over onze unieke werking, onze warme, ambitieuze mensen —misschien binnenkort wel jouw collega’s?— en natuurlijk alle voordelen van Onze Zorg! Plan een afspraak bij ons, bij jou, of in jouw praktijk!

Komen onze kalenders niet overeen?
Bel ons op 0495 88 46 79 en we zoeken samen naar een geschikt moment.

Heb je vragen?

Vul ons vragenformulier in en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.