Zelfstandig thuis-verpleegkundige én een goede work-life balance?
Dat kan!

Ben je reeds zelfstandige verpleegkundige en heb je een eigen praktijk? Welkom!

Graag willen wij met jou bekijken hoe wij jouw praktijk kunnen integreren binnen onze huidige werking om op deze manier ook jou te ontzorgen.

Wij bieden een eenvoudige instap zonder verplichtingen zodat je de mogelijkheid krijgt om zes maanden lang te proeven van een leven bij Onze Zorg. Wij garanderen hierbij een financiële return op basis van de maandomzet, een gegarandeerde patiëntenflow en voorzien ook voor jou een volledig administratieve ontzorging.

Iets voor u?

Wie zijn wij?​

Onze Zorg is een dynamisch en gemotiveerd team van zelfstandig verpleegkundigen en zorgkundigen. Onze teamleden typeren zich als warme, ambitieuze mensen die net dat tikkeltje meer willen: kwalitatieve patiëntenzorg én een kwalitatief persoonlijk leven.

Je komt terecht in een team waar iedereen zich thuis voelt. We houden eraan om elkaar tweewekelijks te zien en regelmatig wordt een leuke afterwork georganiseerd.

Werken bij Onze Zorg

Onze Zorg werkt systematisch en georganiseerd.

Onze planning wordt maanden op voorhand opgemaakt en wij hebben een uniek wachtsysteem waardoor je zonder zorgen geniet van een vrije dag of een langdurige vakantie.

Onze werkplanning is bovendien voorzien van een reservesysteem waardoor je bij ziekte garantie hebt dat jouw patiënten verzorgd worden door een collega.

Jouw administratie, onze zorg​

De administratieve medewerkers van Onze Zorg vormen een gestructureerde backoffice die het volledige administratieve pakket handhaven. Voorschriften, bewijsstukken, facturatie … alles gebeurt door één centraal orgaan waardoor jij – met uitzondering van het zorgdossier – geen extra administratieve taken meer hebt

Na jouw zorgronde geef je makkelijk de overdracht in via ons uniek online platform waarna je geniet van de rest van je dag!

Zekerheid

Onze Zorg heeft doorheen de jaren ingezet op sterke partnerships. Dit zorgt ervoor dat wij een gegarandeerdeerde en sterke patiëntenflow hebben gecreëerd waardoor onze zorgrondes stabiel en transparant zijn samengesteld.

Meer nog: onze doorstroming groeit in alle regio’s.

Onze Zorg is pionier in hybride thuisverpleging. Samen met onze vaste partner I-mens zijn we ervan overtuigd dat een structurele en exclusieve samenwerking tussen 2 diensten thuisverpleging, ongeacht het sociaal statuut, de oplossing is om op een ethisch verantwoorde manier zorgondernemerschap en zorggarantie te doen matchen met een kwaliteitsvolle, efficiënte zorg op maat voor de patiënt.

Join our team!

Benieuwd naar jouw ideale werkplek binnen de thuisverpleging? Wij zijn voortdurend op zoek naar zelfstandige verpleegkundige met een eigen praktijk die we binnen onze huidige werking kunnen integreren.

Wij zorgen voor een heldere planning met een interessante financiële compensatie en daarmee ook voor een perfecte work-life balance. En dankzij ons netwerk zijn jouw patiënten in de beste handen.

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je ontzorgt worden en een nieuwe stap zetten in je carrière als zelfstandig verpleegkundige?

We vertellen je graag over onze unieke werking, onze warme, ambitieuze mensen —misschien binnenkort wel jouw collega’s?— en natuurlijk alle voordelen van Onze Zorg! Plan een afspraak bij ons, bij jou, of in jouw praktijk!

Komen onze kalenders niet overeen?
Bel ons op 0495 88 46 79 en we zoeken samen naar een geschikt moment.

Heb je vragen?

Vul ons vragenformulier in en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.