Vacatures bij Onze Zorg

frame15

Zelfstandig thuisverpleegkundige én een goede work-life balance!

Thuisverpleging “Onze Zorg” is op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen om het team  te versterken! Wij zijn actief in Gent, Waasland & Meetjesland en in de regio Brugge – Oostkust.

Werkomgeving

Thuisverpleging “Onze Zorg” biedt zijn diensten aan in de regio Oost- en West-Vlaanderen. Kwaliteit, communicatie en continuïteit zijn de belangrijkste pijlers van de praktijk. We bieden een ruime waaier aan zorgen en onze specialisaties zorgen voor een variabel aanbod. 

Functieomschrijving

Je werkt in een jong en dynamisch team van gemotiveerde collega‘s.  Als zelfstandig thuisverpleegkundige sta je in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten. Werkplanning wordt in samenspraak georganiseerd. Wens je liever een dagje meer of een dagje minder te werken? Alles is mogelijk! Voor ons is een optimale work-life balance heel belangrijk. Onze praktijk is erop gericht U als verpleegkundige te ontzorgen, waardoor U zich volop kunt focussen op de zorg voor uw patiënten.

Vereisten

Je bent bachelor of gegradueerde verpleegkundige en wil jezelf bewijzen in de wereld van de thuisverpleging. Je bent in het bezit van een rijbewijs type B, je wil kwalitatieve zorg leveren en een kwalitatief persoonlijk leven. 

Aanbod

Interesse of vragen? 

Stuur je brief en CV naar info@onzezorg.be en maak asap een afspraak!

frame38

Zorgkundige in de thuisverpleging met een goede work-life balance!

Zin in een nieuwe uitdaging? Thuisverpleging “Onze Zorg” is op zoek naar een enthousiaste zorgkundige om het team te versterken!

Werkomgeving

Thuisverpleging “Onze Zorg” biedt zijn diensten aan in Gent, Waasland en Meetjesland. Kwaliteit, communicatie en continuïteit zijn de belangrijkste pijlers van de praktijk. Onze Zorg is jonge en dynamische organisatie. Een goede work-life balance is voor ons essentieel en onze werkuren zijn zeer gezinsvriendelijk.

Functieomschrijving

Je werkt in een team van gemotiveerde collega‘s.  Als zorgkundige sta je in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten. Je kan rekenen op de steun van de organisatie, het verpleegkundig team en je hebt steeds iemand ter beschikking voor al je vragen!

Vereisten

Je beschikt over het visum of diploma van zorgkundige en wil jezelf bewijzen in de wereld van de thuisverpleging. Je bent in het bezit van een rijbewijs type B. Je bent flexibel, neemt verantwoordelijkheid en weekendwerk schrikt je niet af. 

Aanbod 

Wij bieden u: